UslugeUsluge sušenja drveta

Ukoliko imate Vašu stolarsku dasku, a potrebna Vam je usluga sušenja, naša firma suši dasku I elemente po jako pristupačnim cenama. Javite nam se preko kontakt forme ili broja telefona datog u opisu stranice “Kontakt” I ostavite podatke koju količinu drveta imate za sušenje, a mi ćemo Vam u najbržem roku odgovoriti kada je prvi slobodan termin otvaranja sušare.

Usluge rezanja drveta

Čak I ukoliko imate Vaše trupce ili dasku koje je potrebno iseći po određenim merama, naša firma nudi usluge I za to. Na najmodernijim stolarskim mašinama budite sigurni da će Vaša daska biti gotova brzo I jeftino. Kontaktirajte nas putem kontakt forme ili na broj telefona dat u opisu stranice “Kontakt”.

Projektovanje I izrada nameštaja po Vašoj želji

Svako dodje u trenutak da ima neiskorišćeni prostor gde bi hteo da ubaci komad nameštaja po njegovoj želji. Koristeći najaktuelnije proizvode za kompjutersko konstruisanje u mogućnosti smo da Vam ponudimo projektovanje nameštaja po Vašoj želji kao I izradu u našoj stolarskoj radionici. Javite nam se sa projektom I u najbržem roku ćemo Vam izaći u susret.